Tarieven

PROEFLES:  15€

We proberen onze studenten een maximale flexibiliteit te bieden en stellen een keuze voor tussen de volgende tarieven, gelding vanaf avril 2024:

Tarief één: trimester

Vanaf oktober 2024 onze tarieven met ongeveer 10% omhoog gaan.

Algemene voorwaarden voor trimestertarief

Budgetvoorbeeld

Je neemt een abonnement op 30 minuten muzieklessen voor het eerste trimester (oktober, november en december.

De lessen worden gegeven in de weken 40, 41, 42, 44, 45, 46, 48, 49, 50 en 51 (9 weken in totaal - we volgen de Regio Noord vakantie rooster). Dus, tijdens dit trimester krijg je 10 lessen. Het totale bedrag is 10*27€=270€. Het totaal is in drie vaste betalingen verdeeld. Jouw maandelijkse factuur voor dit trimester zal 270€/3=90€ zijn, waarvan het bedrag voor door ziekte geannuleerde lessen uiteindelijk zal worden afgeschreven. Cursussen voor >21 jaar leerlingen volgens de belastingwet zijn onderhevig aan 21% btw boven die bedrag.

Dit systeem vereist wat rekenwerk, maar het geeft onze studenten een comfortabele flexibiliteit (geen verplichting voor het hele jaar) en het biedt een voorspelbaar vast bedrag voor zowel de leraar als de leerling/ouder.

Als je een vaste les afspreekt bij een van onze docenten, gaan we ervan uit dat je ook akkoord gaat met deze voorwaarden. In elke situatie zijn onze prioriteiten het succes van de leerling en het werkcomfort van onze docenten.

Tarief twee: on-demand

Algemene voorwaarden

Je betaalt niet alleen voor de tijd dat je bij de les aanwezig bent, 

maar ook voor de tijd  en aandacht die een docent voor je reserveert.