onze leraren

Juf Anastasia 

Oprichter - dwarsfluit en pianoles; muziekles voor kinderen v/a 4 jaar.

Hoi! Mijn naam is Anastasia. Ik ben in 2020 met mijn gezin naar IJburg verhuisd, toen ik nog bezig was met mijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam.

Ik ben in 2012 begonnen met lesgeven met groepen jonge kinderen. Ik was nog heel jong, maar ik heb er zo van genoten! Sindsdien ben ik bijna nooit meer gestopt om kinderen les te geven (buiten coronatijd, maar dat is een ander verhaal). Ik leer kinderen een goed oor te hebben, een goede coördinatie tussen zintuigen te hebben en ontspannen en gecontroleerde lichaamsbewegingen te hebben. En natuurlijk ontdekken we al heel lang een expressieve vorm van kunst.

Ik heb altijd gewild dat mijn huis gevuld zou zijn met muziek. Toen ik probeerde mijn kind - ik heb een zoon van 6 - op muziekles melden, het idee om een ​​muziekstudio te openen kwam natuurlijk bij mij op. 

Als je het mij vraagt, waarom leer ik kinderen dan? Nou, mijn droom is dat over 20 jaar, mijn 4-5-6 jaar oude kinderen (ok, mijn leerlingen, maar ze zijn op de een of andere manier mijn kinderen), mijn liefde voor muziek zouden delen, zodat ze hun dates zouden uitnodigen op een concert :)

Er is nog een andere kant van mijn werk die ik vooral koester: lesgeven aan volwassenen. Ik kan alleen mensen aanmoedigen die op volwassen leeftijd beginnen of doorgaan met amateurmuziek. Er is zoveel werk! Soms voel ik me bijna een psycholoog. Sommige mensen zijn gespannen, gestrest, constant gehaast... En als ik dezelfde mensen in een tijdsbestek van een paar maanden zie, zelfverzekerd, muziekstukken van A tot Z spelend en genietend van het proces - hoe kan ik uitdrukken hoe trots ik ben op hen?

Anastasia werkt op maandag, woensdag en vrijdag; ze spreekt Frans, Engels, Nederlands en Russisch.

Juf Liza

Viool en pianoles; muziekles voor kinderen v/a 4 jaar; baby muziek v/a 3 jaar.

Je zou kunnen zeggen dat ik al sinds mijn allereerste dagen in de muzikale wereld leef - aangezien ik uit een gezin kom met muzikanten van beide ouders.

Toen ik een kind was, kon ik mijn ouders zien lesgeven. Misschien is dat de reden waarom ik van lesgeven hou en het al meer dan 10 jaar doe. Je kan beseffen dat ik mijn eerste lessen gaf toen ik 12 was! 😄

Allereerst geeft muziek de mogelijkheid om iets moois te creëren. Muziek maken helpt ook om emoties te begrijpen, te beheersen en te uiten - en dat op elke leeftijd!

Ik geloof dat iemand die muziek kan spelen een speciale innerlijke schoonheid en speciale zelfzorg zal hebben. Door muziek te maken kunnen we ook de wereld een beetje beter maken.

In mijn lessen combineer ik elementen uit folklore, oude muziek en klassieke stijlen. Ik realiseerde me ook dat het creëren van een kleine magische wereld voor de allerkleinsten een van mijn specialiteiten is, dus hier ben ik. 😀

Liza werkt op woensdag en donderdag; ze spreekt Engels, Lits, Nederlands en Russisch.

Juf elizabeth

Pianoles bij leerlingen thuis.

Hallo, ik ben Elizabeth! (Ik ben ook bekend onder vele bijnamen: Liz, Lizzie, Eliz - jij mag kiezen!)

Ik kom uit Singapore en studeer aan het Conservatorium van Amsterdam. Ik begon op 7-jarige leeftijd piano te spelen. Sindsdien is mijn nieuwsgierigheid naar muziek steeds groter geworden!

Uit mijn persoonlijke ervaring als student weet ik hoeveel verschil een goede leraar maakt! Mijn prioriteit als leraar is om dezelfde liefde die ik heb voor muziek bij de leerling te koesteren. Bij kinderen gebruik ik graag hun verbeeldingskracht als hulpmiddel om door middel van spelletjes en verhalen te leren. En met volwassenen is het geweldig om hen te helpen het plezier en de voldoening te ervaren bij het leren van iets nieuws!

Ik geloof dat muziek diep in ieder van ons zit. Zullen we dat samen ontdekken?

Elizabeth werkt op maandag, dinsdag, en woensdag en zaterdag; ze spreekt Engels.


de studio

+31635311797

Langskomen?

Piet Zwarthof 

(tegenover nr. 9)

1087AZ Amsterdam