Muziekles op IjburgGeweldig niews!

Wij hebben opniew wat plekken

BESCHIKBAAR!

Meld je nu aan voor een proefles en maak kennis met onze gezellige juffs.


Wat doen we?

MuziekLesIjburg is een particuliere muziekstudio, al een jaar geleden geopend op het eiland. Onze missie is om hoge-kwaliteit muziekopleiding aan te bieden voor kinderen zoals volwassenen in Amsterdam Ijburg, Zeeburgereiland en Diemen. We bieden individuele lessen op uw locatie of in onze studio die gunstig is gelegen naast Winkelcentrum IJburg. Sinds 2023 - ook de geven wij de lessen bij leerlingen thuis!  We combineren de flexibiliteit van een privéles en de verordening van een muziekschool

Wij geven muziekles voor instrumenten als piano, fluit en viool en basiscursussen 

aan jonge kinderen vanaf vier jaar.


Wie zijn we? 

Wij zijn een team van jonge, hoogopgeleide, flexibele en ervaren musici en muziekdocenten. 

Onze studio werd  in 2022 opgericht door Anastasia Vledouts. We begeleiden en ondersteunen iedere leerling in een huiselijke sfeer.


muziekles bij uw thuis

We begrijpen dat gezinnen soms een erg druk schema hebben en dat sommige ouders liever hebben dat hun muziekleraar bij hen thuis komt. Daarom breiden we ons aanbod voor lessen aan huis uit - onze docenten zijn er om je te volgen tijdens je muziekleertraject op jouw locatie. In zo'n geval is het aanwezig zijn van een (goed) instrument essentieel, maar als je er nog geen hebt: geen zorgen, wij helpen je er zo aan te komen.


Ben je op zoek naar muziekles in de omgeving van IJburg? Scroll dan verder; we hebben zeker iets geschikts voor je en kijken we ernaar uit om je eerste les in te plannen! 

  

(om al uw vragen te stellen)

Pianoles

Word gegeven door juf Anastasia, juf Elizabeth of juf Lisa

De piano is een prachtig instrument, toegankelijk voor alle leeftijden. Het is een perfect instrument om met muziek te beginnen. Wilt u uw dierbaren een bijzonder cadeau geven met een muziekstuk? Of wil je meespelen met het zingen van je favoriete liedje? Dan is de piano iets voor jou!

De pianolessen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Frans, Russisch en Lits. Klik hier om een piano proefles te boeken.

Dwarsfluit en blokfluitles

Word gegeven door juf Anastasia

Wil je een instrument bespelen dat dicht bij de menselijke stem staat? Of is de "Lonely Shepherd" een van je favoriete stukken? Of wil je een instrument bespelen dat makkelijk mee te nemen is zodat je overal muziek kunt maken? Dan zijn fluit-/blokfluitlessen iets voor jou! 

De fluitlessen kunnen gegeven worden in het Nederlands, Engels, Frans en Russisch.
Klik hier om een blok- of dwarsfluitles te boeken.

Vioolles 

Word gegeven door juf Lisa

Wil je liever een snaarinstrument bespelen? De viool is een van de gemakkelijkst te dragen, verstandige instrumenten die onvergelijkbaar is voor het trainen van de fijne motoriek en het gehoor. Het is ook een van de meest gevraagde instrumenten voor orkest.

De vioollessen worden bij u op locatie gegeven en onze docent spreekt Engels, Lets en Russisch. Klik hier om een viool proefles te boeken.

Unieke evenementen

Audities, docentenconcerten, conservatoriumbezoeken, instrumentale workshops en nog veel meer!

De beste optie samen gekozen

Voor het beste resultaat raden we aan om wekelijks muziekles te nemen. Maar we zijn flexibel. Samen met jou kiezen we de beste optie - lessen van 30 of 45 minuten voor kinderen en lessen van 45 of 60 minuten voor volwassenen elke week of tweewekelijks.

Flexiebele booking en aanmelding

Aanmelding is het hele jaar mogelijk. Je kiest de lestijden samen met je leraar. Wil je liever bij jouw huis een leen hebben? Dat is ook een optie.

Wij helpen je op weg

Heb je al een instrument? Super goed. Of heb je hulp nodig bij het kiezen of een advies voor een tweedehands instrument? We got you!

Ook helpen we je om een correcte installatie in huis te hebben. En hoe zit het met het bladmuziek? Wij kunnen u adviseren over de methode of onze cursisten voorzien in het lesmateriaal.

Nieuw: groepstheorielessen voor onze instrumentale leerlingen 

groepen gevormd naar leeftijd/taal (vanaf 7 jaar of schoolgroep 3)

... omdat je nooit teveel kunt leren :)

bekijk ook ons aanbod voor jonge kinderen:

Ontdek de Muziek / Spelen met instrumenten

Vanaf Groep 1 - word gegeven door juf Anastasia en juf Lisa

Heeft uw kind u gevraagd of wilt u hem kennis laten maken met muziek? Of jouw kind weet nog niet welk instrument hij hierna wil gaan spelen? Is het moeilijk voor u om het aan te bevelen buiten de piano, gitaar of viool? Zoek niet verder! In onze studio is alles aanwezig zodat uw kind zachtjes kan opbloeien in muziek. Doe mee met onze ontdekkingslessen: onze cyclus omvat de families van symfonische, pop- en jazzinstrumenten. Dan kunnen we je doorverwijzen naar onze collega's - of, als je kind kiest voor de dwarsfluit, viool of de piano, kun je de lessen bij ons voortzetten.

30 minuten/les; 45 minuten/groeples.

Meer vragen? Aanmelden?

Langskomen?

(alleen op afspraak)

Piet Zwarthof 

1087AZ Amsterdam

Postal adress : Johan van der Keukenstaat 152 1087AZ Amsterdam